به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی خبرخوان به نقل از باشگاه خبرنگاران،قیمت برخی از میوه ها در میادین میوه و تره بار در تهران به شرح زیر است:

ردیف

نام محصول

قیمت مصوب هر کیلو (ریال)

میوه عادی

دستچین 

درجه یک

1

آناناس جنگلی

45000

45000

2

آناناس طلایی

74000

74000

3

ازگیل

 46000

46000

4

انار ممتاز

29000

33000

 5

انار

24000

27000

 6

انار آبگیری

15000

 7

انگور شاهرودی 

 24000

27000 

8

انگور مهری و شاهرودی و
سمرقندی

 25500

 29500

9

انگور بیدانه سفید و
قرمز

34000

37000

11

انگور سایر انواع(شانی
، عسگری،رطبی،مهری، فخری و ، … )

19000

23000

 12

به  

 39000

42000 

 13

پرتقال تامسون
شمال 

15000 

 18000

پرتقال مجلسی و بیروتی
شمال 

18000 

21000 

14

پرتقال تامسون جنوب

30000

33000

 15

پرتقال رسمی جنوب 

 22000

 25000

 پرتقال شما ل و بیروتی

 17000

19000 

18

خربزه انواع

18000

18000

19

خرمالو  انواع

32000

35000

21

خیار گلخانه ای ممتاز

22000

24000

 22

سیب سبز 

 28000

 32000

 23

سیب زرد 
لبنان 

30000 

34000

 24

سیب قرمز لبنان 

 23000

 27000

25

سیب سایر انواع (شفیع
آبادی، شمیرانی، و …)

19000

23000

کامکوات 

 33000

38000 

26 

کیوی  هایوارد

18000 

21000 

27 

 کیوی دو قلو

 14000

14000 

28

گریپ فروت تو سرخ

19000

22000

 29

گریپ فروت تو
سفید  

16000

19000

31

گلابی
سایرانواع(اسپادانا،دوشس، و …)

 55000

 59000

32

موز خوشه ای اکوادوری و
فیلیپینی سایز 4 تا 6

34500

34500

33

موز خوشه ای هندی و
فیلیپینی سایز 7 تا 9

25000

25000

34

لیموترش انواع

45000

48000

36

لیمو شیرین 

22000

 25000

37 

نارنگی  انشو

22500

 26000

38 

نارنگی سایر 

 21000

 25000

39 

نارگیل  هر عدد

25000 

 25000

40

هندوانه دزفولی

9800

9800

–  نرخ عرضه محصولات در جایگاههای تک محصولی با رعایت ویژگیهای کمی و کیفی
تعیین شده در نرخنامه حداقل 10% پایین تر از نرخ مصوب محصول با مشخصات کمی و
کیفی مشابه می باشد.

– عرضه کلیه محصولاتی که دارای مشخصات وزن هستند، حداکثر با مثبت و منفی 10 درصد
تغییر قابل اجرا می باشد.

– عرضه محصولات به صورت دستچین، صرفا بر اساس دستورالعملهای اعلام شده توسط
معاونت های محترم بهره برداری و بهداشت امکان پذیر می باشد.

– وزن مجاز ظروف یک بار مصرف با پایه گیاهی 50 گرم هر بسته (ظرفیت یک کیلوگرمی)
و برای ظروف با ظرفیت کمتر از یک کیلوگرم حداکثر 25 گرم می باشد.

– محصولات بسته بندی، می بایست صرفاً به صورت یک رج بسته بندی شود.

– عرضه محصولات به صورت دستچین صرفاً بر اساس دستورالعمل های اعلام شده توسط
معاونت های محترم بهره برداری و بهداشت امکان پذیر می باشد.

– با توجه به نامه شماره 3328/800 مورخ 94/04/01 وزارت جهاد کشاورزی، عرضه انواع
محصولات وارداتی خارج از نرخنامه (پرتقال، انگور، تمبر هندی و …) ممنوع می
باشد.

– در صورت عرضه محصولات خارج از نرخنامه، اعمال نرخ بر اساس آخرین نرخنامه مصوب
مشروط به این موضوع که از تاریخ صدور آن بیش از سه ماه نگذشته باشد بلامانع است

–  در غرف عادی، در صورت عدم مطابقت کیفیت با مشخصات و ویژگیهای کمی و کیفی
تعیین شده در ستون درجه یک، اعمال نرخ درجه دو حداقل 10% پایین تر از قیمت درجه
یک بلامانع است.

انتهای پیام/